De crew

 

 

Als team doen wij ons uiterste best om beter te worden.

Gastvrijheid staat bij ons op nummer 1.

 

Heeft u bij ons gegeten, en heeft u misschien tips waardoor wij beter kunnen worden? Of heeft u juist complimenten over een heerlijke avond?

Laat het ons weten op de bekende recensie sites.

 

Alleen door u mening kunnen wij aan onze specialiteiten werken!

 

     Het eten word bereid met liefde van de koks,

              en geserveerd met een glimlach!

 


Een meet & greet met de crew!

1)      Wat is je naam en hoe oud ben je?

        Ik ben Albert Snoek en ik ben 22 jaar.

 

2)      Hoelang werk je al op de kaap?
 Ik werk al bijna twee jaar met heel erg veel plezier op de Kaap.

     
 

3)      Wat vind je het leukste aan de kaap?
Ik kan het heel goed vinden met de collega’s en in de keuken is het altijd een feestje.

 

4)      Wat raad je de gasten voor gerecht aan uit de kaart?
Ik raad de gasten de ribroast aan, want het is een bijzonder lekker stukje vlees. 

 

5)      Hoe ben je bij de kaap terecht gekomen?
Via een vriendin van mij, zij werkte hier en toen ging ik hier ook solliciteren.

6)      Heb je nog bepaalde doelen die je hier wilt bereiken?
  Ik wil graag de aller beste en aller snelste afwasser ter wereld worden! En

        een tijdje geleden heb ik mijn HACCP diploma gehaald en daar ben ik heel
  heel trots op.