Onze missie

 

Anno 2020 is uit eten gaan meer dan alleen een hapje en een drankje nuttigen in een leuk voorbijgaand restaurantje. Maar wát is het desbetreffende ingrediënt in de horeca-cocktail dat de gasten kiezen voor jou? Dit is iets waar we ons in blijven verdiepen. Wat fijn dat je dit leest, deze website aan het bekijken bent en dat je misschien wel een van je geliefden mee wilt nemen naar dit restaurant aan het IJsselmeer. Al bestaan wij al wat enige jaren, bescheiden blijven we graag. En dit is misschien onze kracht. We gaan u niet overhalen met een prachtige copywriter tekst, maar gewoon geschreven door één van onze medewerkers.

 

Waar staan we voor? Goede vraag. U bent inmiddels al bij de tweede alinea, dus uw interesse is gewekt. Los van dat wij werken met alleen de beste producten van de meest gewaarborgde kwaliteit, zijn wij ook maar gewoon mensen die er van houden om andere mensen héél blij te maken. En dat is het: dat is onze kracht. Uw wens staat bij ons centraal. Wij worden er blij van als u blij bent. Vanaf het moment dat u binnenkomt tot het moment dat u uw jas weer aantrekt, onze passie voor gastronomie voelt u in uw tenen.

 

Ons vak gaat verder dan een gerecht koken, iets vertellen over een bepaalde wijn, u te woord staan als u iets wilt weten over de omgeving. Wij staan iedere dag op om mensen gelukkig te maken. En is dat nou niet één van de mooiste dingen in het leven? Een glaasje prosecco om te toasten op de jarige, kaarsjes bij een dessert voor een jubileum of de pijn te verzachten na een ongemakkelijke eerste date.. Wij zijn er voor jullie!

U bent onze passie en dat willen we u graag laten zien. Onze kennis, liefde, gezelligheid én bescheidenheid siert ons al jaren. Wij gaan graag de uitdaging aan om uw smaakpapillen te laten exploderen. Sit back and relax, en geniet van iets wat wij met compassie doen: u laten lachen.